Gründer & Daglig leder

Jeg har stor tro på deg, fordi jeg har lært hva som bor i meg!

Jeg brenner for å dele kunnskap om hvordan du selv kan utvikle god helse gjennom maten, det mentale, fysisk aktivitet og god hvile. Hele kroppen henger sammen, så veien til suksess handler om å skape nye gode vaner som varer.  

Etter 6 år i legemiddelbransjen, bestemt jeg meg for at jeg ville hjelpe mennesker til god helse før de blir så syke at store deler av dietten blir bestående av legemidler. Jeg har kjent på utfordringer med egen kropp og erfart hvordan mat, stress, mangel på hvile og aktivitet påvirker og dette fikk meg til å ville lære mer.

Jeg startet da med ernæringsfysiologi studier og har i grunnen vært student siden. Jeg er kronisk nysgjerrig og interessert i å lære. Jeg tror at utvikling skjer gjennom bevegelse og at vi mennesker har mye større potensiale til å få en kropp det er bra å være i og en hverdag vi trives enda bedre i hvis vi får bedre forståelse for hvordan alt henger sammen. De siste 9 årene har jeg derfor brukt hverdagene mine på å lete etter gullet som finnes i alle menneskene jeg møter, fordi jeg vet at med rett hjelp og veiledning kan du få det bedre i din hverdag! 

Derfor vil jeg dele av min kunnskap og mine erfaringer slik at du kan finne din vei til din beste livsstil! 

EQU produktene utviklet jeg som et resultat av at jeg synes det var for lite sunne og gode bakevarer som var uten triggere for den sensitive mage og de med intoleranser. Derfor har jeg vært opptatt av å utvikle produkter som er bra sammensatt ernæringsmessig, som smaker godt og som kan spise av de aller fleste - også de med intoleranse for gluten og melk! 


MIN BAKGRUNN

  • Studerer nå ved IOPN (Institute for performance nutrition)
  • MsC Mastergrad i pedagogikk med hovedvekt på mat, motivasjon og helse, og hvordan formidle mat- og helse budskapet på en måte som er motiverende og bidrar til endring.
  • DNCF sertified Executive Coach & ACMC Meta coach
  • NLP Master Practitioner, coaching and communication.
  • NLP Practitioner, coaching and communication.
  • Idrettsernæring (UIA)
  • BsC Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi
  • Treningsinstruktør
  • Yogainstruktør


Jeg har over 11 års erfaring som selvstendig næringsdrivende med ernæringsveiledning, coaching, undervisning og utvikling. 15 års erfaring som treningsinstruktør innen yoga, mindfulness og annen generell gruppetrening. 6 års erfaring fra legemiddelbransjen og har de siste 5 år jobbet på Idrettens Helsesenter med undervisning og helserehabilitering, med fokus på hvordan øke hverdagsprestasjoner. Jobber også deltid som head of nutrition i fotballklubben BK Häcken i Gøteborg.
Jeg har utviklet mitt eget konsept med en helhetlig tilnærming til bedre prestasjoner og helse i hverdagen. Grunnelementene i dette er å se på sammenhengen mellom maten, det mentale, aktivitet, hvile og det sosiale. 
I tillegg foreleser jeg om kosthold, motivasjon, kommunikasjon, selvledelse og selvutvikling på ulike arenaer.
Jeg har et brennende engasjement for å bidra til at flere kan øke sine prestasjoner og sin helse.