Fargerike Pannekaker

Fargerike Pannekaker

Pannekaker med fin farge og ekstra næring kan spises til middag, lunsj og kvelds. De kan fylles med pålegg og er et spennende innslag til matpakken.  

Slik gjør du

Slik: 

Visp sammen egg, noe av væsken og salt. Bland i mel og resten av havremelka. 

ROSA: 

Hvis du vil ha rosa pannekaker må du enten juice rødbetene først i en juicer. Alternativt får du kjøpt ferdig rødbetejuice på butikken. Dette har du i til slutt. Juster dersom du synes røra er for tynn eller tynn ved å ha i mer mel for tykkere eller mer væske for tynnere pannekaker. 

LILLA: 

Ha en god neve norske blåbær sammen med havremelka og kjør i blender. Dette bruker du som væske i røra. 

IMG_6892.jpg#asset:358

Ingredienser

3 Egg 

350 gram bokhvetemel eller annet mel 

5 dl havremelk (eller halvt om halvt med vann og melk)

1 dl rødbetejuice for rosa pannekaker / blåbær for lilla

1 ts salt 

Smøremyk til steking 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.