Utvikler mat & mennesker

Portrait

Ann-Christin Hansen

Gründer & Daglig Leder

Bred utdanning i ernæring, coaching, kommunikasjon og pedagogikk. Erfaring fra legemiddelbransjen og treningsbransjen. Jobber nå som foredragsholder, og coach i privat- og bedriftsmarkedet. Foreleser om kosthold, kommunikasjon og selvledelse.Hun har utviklet EQU konseptet og produktene som er ett resultat av at hun selv har opplevd utfordringer med helsa. 

- med sterk lidenskap for mennesker og maten ! 

  • DNCF Sertifisert NLP/Meta Coach
  • Bachelor i ernæring
  • Master i pedagogikk (mat, helse og motivasjon)
  • Foredragsholder
  • Trenings- og yogainstruktør
Les mer Skjul

Vi deler kunnskap om mennesker og mat

Etter å ha slitt med egen helse og kjent på kroppen hvordan kosten kan bidra til en bedre helse, utviklet ernæringsfysiolog Ann-Christin Hansen et helt nytt brød. EQU Brødet er naturlig fritt for gluten. Brødet inneholder mer protein og sunt fett enn andre brødtyper og tanken bak dette er å hjelpe deg som spiser med å få jevn energi hele dagen. Annen nyttig næring i brødet er Chia frø, gresskar- og solsikkekjerner. EQU briks finner du også nå i frysedisken hos noen av Meny butikkene i Oslo-området. 

Vi utvikler mat som skal gjøre det lettere å ta sunne matvalg i hverdagen! 

I tillegg deler vi kunnskap om hvordan du kan gjøre endringer for å få en friskere hverdag. Vi veileder/ coacher en til en og holder kurs og foredrag 

Ta kontakt for mer info

TEL:93 24 22 45  


Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.