Pizza med blomkåbunn

Pizza med blomkåbunn

Når du har rester i kjøleskapet - lag pizza! 

Slik gjør du

Bland alle ingredienser til pizzabunn i en blender eller bruk stavmixer - slik at du kan smøre deigen utover en langpanne. Du kan også strø litt ost oppå før du forsteker den i i 15 minutter på ca 200 grader 

E66DA50C-C1D0-49E5-96BC-D28ED73F6432.JPG#asset:292

Med litt ostetopping blir den ca slik 

509EEA5E-B970-4341-8CB4-E1D7E41BB9CB.JPG#asset:293

La den stå i ca 10 minutter å avkjøles bittelitt før du legger på det du ønsker som topping. Jeg brukte bare opp noe jeg hadde i kjøleskapet for å kvitte meg med litt rester, så du kan velge selv om du vil teste det eller kjøpe inn dine favoritter. 

C576250B-0E13-45FB-BE9B-168C9E179FEB.JPG#asset:294

Ha deretter på litt ost og stek i nye 10 - 15 minutter (følg med, jeg stekte denne litt vel godt i kantene..) 

CD2B22D0-5F23-40EF-998E-5272604D41E6.JPG#asset:295

La den hvile i noen minutter og server med ruccola på toppen og evt litt creme fraise eller oatly fraise på siden! 

..og blir det rester kan du ha denne i lunsjpakka dagen etter! 

Ingredienser

BUNN: 

1 blomkål 

2 egg (3 hvis blomkålen er stor) 

1 ts fiberhusk 

1 halv pose revet mozarellaost 

1 cm raspet parmesan 

1/2 klype salt og pepper 

TOPPING: 

Økologisk tomatsaus 

1 stor champingon 

noen skiver chorizo 

litt fetaost og soltørkede tomater 

Grønnkål 

Ruccola 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.