Pestolaks m/ Mangosalat

Pestolaks m/ Mangosalat

Disse smakene sammen gjør laksemiddagen så mye mer spennnende - og ikke minst er det enkelt! 

Slik gjør du

IMG_8407-1.jpg#asset:210

SLIK: 

Legg laksen på en stekeplate eller i ildfast form avhengig av hvor stor den er

Smør pesto over 

legg grønnkål ved siden av eller i egen ildfast form og ha over olivenolje og litt pepper og maldonsalt 

Stek i ovn på varmluft 180 - 200 gr i ca 15 minutter 

- følg med og vend i grønnkålen underveis 


MANGOSALAT 

Lag terninger av avokado og mango og hakk opp vårløk - vend i litt olivenolje og bland inn koriander 

Server med ferskrevet parmesan

Ingredienser

Salmalaks 

Grønn pesto 

Grønnkål 

Avokado 

vårløk 

mango 

olivenolje 

parmesan

fersk koriander

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.