PANERT TORSK

PANERT TORSK

Lerøy har kommet med en panert torsk som er både gluten og melkefri, så det gjør dette til en av de aller enkleste og kjappeste rettene du kan lage til middag! Hvor fantastisk er ikke det? 

DU TRENGER: 

Panert torsk 

Grønnkål 

Gulrøtter 

Olivenolje

Parmesan  

SLIK: 

Legg alt i ildfast form og hell over en passe dose olivenolje 

Stek på 220 grader i ca 15 minutt 

Pass på å vende litt på grønnsakene underveis og hvis du ønsker litt sprø grønnkål steker du den litt lenger (varmluft gjør susen her) 

Servert med litt revet parmesan på toppen

VISSTE DU forresten av grønnkål inneholder mer kalsium enn melk? 

Slik gjør du

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.