Melkefri Waldorfsalat

Melkefri Waldorfsalat

Waldorfsalat er digg til koldtbordet, kalkun eller andre kjøttretter, men passer også fint å ha på frokost eller lunsjbordet. Slik lager du den melkefri! 

fullsizeoutput_4733.jpeg#asset:325

Kutt opp grønnsaker og frukt å ha dem i en bolle. 

Pisk gryr raps & kokos plantebaserte fløtealternativ som blir helt nydelig luftig og hvit når du pisker den. Rør forsiktig inn majones og sennep om ønskelig (kan droppes) Vend frukten inn og ha på walnøtter. Ha på litt ferske druer og walnøtter før servering 


Du kan velge å variere frukten du har oppi denne. Det smaker godt med ananas eller mandarin dersom du liker det. 

Slik gjør du

Ingredienser

2 stilker stangselleri (valgfritt) 

150 gram blå druer (ca 2 never) 

3 syrlige epler 

1,5 dl Gryr Plantebasert fløtealternativ 

1 ts sukker/ sukrin 

1 ss sennep 

1,5 dl majones 

3 skiver sitron - skvis ut saften 

Walnøtter (ca 1 neve, valgfritt) 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.