Laksepai

Laksepai

PAIBUNN: 

100 gr økologisk smør 

100 gram bokhvete 

50 - 100 gram glutenfritt mel av annen sort

1 øko egg 

Lag smuldredeig med å smuldre melet i smøret og tilsette egg - her må du tåle litt klisj på fingrene. Spe med mer mel dersom den er for fuktig til å forme. Kle paiformen med deigen. Forstek i 5 -10 minutter - og avkjøl. 


FYLL: 

Snøfrisk eller philadelfia ost 

Røkt laks i skiver 

Purreløk 

Løk 

Visp 3 egg sammen med litt vann og hell over 

Topp med mozarella ost 

Stek på 220 grader i 15 - 20 minutter 


Serveres med spinat, ruccola, avokado, mango, granateple, olivenolje og balsamico (her fra olivenlunden)

Denne salaten er forresten stappfull av antioksidanter, som bidrar til å styrke ditt immunforsvar og "rette oppat alle feila fra igår..»

Slik gjør du

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.