Hjemmelaget MUSLI

Hjemmelaget MUSLI

Du kan bruke alt fra nøtter, kjerner, frø, kokos og litt tørked frukt evt noen små mørke sjokoladebiter om du er sjokoelsker. Her vil jeg anbefale raw, men iallefall 70% kakao. 

Tøm skapene og få unna små rester til å lage MUSLI! 

Slik gjør du

SLIK: 

Bland sammen det du har funnet du vil ha i - sleng oppi litt honning el sirup og rør godt 

Ha utover en stekeplate med bakepapir under 

Stek på 200 grader i 10 - 15 minutter - følg med og vend på blandingen underveis så den ikke svir seg på toppen. 

Ha over i en glasskrukke ..og NYT hele uka! 

Ingredienser

* Gresskarkjerner 

* walnøtter 

* Mandler 

* Solsikkekjerner 

* Litt agavesirup/ honning eller annen sirup kan brukes (OBS mengde) 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.