Fylt paprika med tomatisert torsk og brunrispasta

Fylt paprika med tomatisert torsk og brunrispasta

Torsk egner seg til de aller fleste retter og blomstrer i et fargerikt miljø! 

DU TRENGER: 

1 Torskefilet 

2 pakker Hakkede tomater 

1 Løk & 2 fed hvitløk (om ønskelig) 

1 kvast Basilikum 

2 røde Paprika 

Pasta 

Mozarella av buffel 

Parmesan 

Tomater 

Glutenfri pasta (her brunrispasta) 


SLIK: 

Legg torskefileten sammen med hakkede tomater, hvitløk og løk i ildfast form og stek på 200 grader i ca 15 minutter. 

Rens ut innholdet i paprikaene slik at de fungerer som skål 

Kok pasta og ha i en fersk mozarella og en pakke hakkede tomater 

- rør sammen

Ta ut fisken og knø torsken litt sammen så det blir nesten som en gryte 

Fyll paprika med den tomatiserte fisken 

Strø over revet mozarella 

Stek i ca 10 minutter i ovn 


Ved servering toppes med revet parmesan og pepper 

Slik gjør du

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.