Fiskeboller i kokosmelk

Fiskeboller i kokosmelk

Når jeg nevnte denne retten til en kompis av meg, sa han «du kødder ikke med norsk fiskebolletradisjon» ...men joda litt må være lov. La oss kalle det et supplement og et godt alternativ til de som ikke tåler vanlig kumelk og gluten. For deg med sensitiv mage eller irritabel tarm, dropp løk, kål og evt andre ingredienser du vet du ikke tåler så godt! 

Slik gjør du


IMG_8423.jpg#asset:212

* Surr løk i olivenolje 

* Ha i 2 ss grønn currypaste 

- det finnes ulike styrker og varianter så her må du smake deg litt frem

* Slipp oppi hakket chili

* Bland inn en god neve med råkost og bland godt inn i disse smakene

* Ha i halvparten av krafta fra fiskebollene

* Ha i 2 pakker kokosmelk 

* Skvis den halv limen oppi 

* Smak til med pepper, litt salt og evt mer curry om du liker den litt sterk

* spe med havremelk og resten av fiskebollekrafta om nødvendig og dersom du vil ha mer suppe

* Til slutt har du i fiskeboller , vårløk og koriander 

La dette stå å godgjøre seg på minikok i 5 - 10 minutter 

Serveres med ovnsstekt brokkoli, gulrøtter eller andre grønnsaker og koriander på toppen! 

Ingredienser

Løk (kan droppes) 

Grønn Currypaste 

Olivenolje 

Råkost av gulrøtter og evt kål 

vårløk

en hakket chili eller chilikrydder 

1/2 lime 

2 pk kokosmelk (500 ml) 

1 pk fiskeboller (uten melk og gluten) 

Fersk koriander

Havremelk 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.