Utvikler mat & mennesker

Portrait

Ann-Christin Hansen

Daglig leder

Bred utdanning i ernæring, coaching, kommunikasjon og pedagogikk. Erfaring fra legemiddelbransjen og treningsbransjen. Jobber nå som foredragsholder og coach i privat- og bedriftsmarkedet. Foreleser om kosthold, kommunikasjon og selvledelse.Hun har utviklet EQU konseptet og produktene som er ett resultat av at hun selv har opplevd utfordringer med helsa. 

- lidenskap for mennesker og maten ! 

  • DNCF Sertifisert NLP/Meta Coach
  • Bachelor i ernæring
  • Bachelor i pedagogikk
  • Foredragsholder
  • Treningsinstruktør
Les mer Skjul
Fullsizeoutput 1C90 Edit

Miriam Walthinsen

Ernæringsveileder & Personlig Trener

Bachelor i ernæring, personlig trener og erfaring fra treningsbransjen. Jobber som personlig trener og ernæringscoach samtidig som hun brenner for å hjelpe folk til en friskere hverdag.

- lidenskap for menneskers bevegelse 

  • Sertifisert Personlig trener
  • Bachelor i ernæring
  • Treningsinstruktør
  • Sykepleierstudent
Les mer Skjul
Julie

Julie Ann Rudihaugen

Klinisk ernæringsfysiolog & Produktutvikler

Julie er opprinnelig fra Sør California, USA og har utdanning som klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo.  Hun har jobbet blant annet ved Barneklinikken på Rikshospitalet, Lovisenberg Diakonale Sykehus og Frisklivssentralen, og har kompetanse/erfaring med barn/familie, geriatri, over/underernæring og livsstilsendringer. 

- Brenner for å hjelpe folk til å finne balansen i hverdagen for bedre livskvalitet.

  • Klinisk Ernæringsfysiolog
  • Produktutvikler
Les mer Skjul
Image001

Vibeke Engen

Salg & Markedsansvalig

Vibeke har sin hovedbakgrunn som selvstendig næringsdrivende og vært med på flere bedriftsetableringer. Hun har bred kompetanse på flere felt, men det er på salg og marked hun trives best. På bakgrunn av sin kompetanse og engasjement er hun også ansvarlig for EQU Aktiv, som har som mål å motivere til gode aktivitetsvaner.

- superengasjert og brenner for å løfte andre mennesker!

  • Utdanning fra Norges Idrettshøgskole
  • 20 års erfaring fra treningsbransjen
  • Utdanner seg fortsatt innen Digital markedsføring, innovasjon og prosjektledelse hos UIT
Les mer Skjul

Vi deler kunnskap om mennesker og mat

Etter å ha slitt med egen helse og kjent på kroppen hvordan kosten kan bidra til en bedre helse, utviklet ernæringsfysiolog Ann-Christin Hansen et helt nytt brød. EQU Brødet er naturlig fritt for gluten. Brødet inneholder mer protein og sunt fett enn andre brødtyper og tanken bak dette er å hjelpe deg som spiser med å få jevn energi hele dagen. Annen nyttig næring i brødet er Chia frø, gresskar- og solsikkekjerner. Nå kommer i tillegg EQU briks som du snart finner i frysedisken hos Meny butikkene. 

Vi utvikler mat som skal gjøre det lettere å ta sunne matvalg i hverdagen! 

I tillegg deler vi kunnskap om hvordan du kan gjøre endringer for å få en friskere hverdag. Vi veileder/ coacher en til en og holder kurs og foredrag 

Ta kontakt for mer info

TEL:93 24 22 45  


Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.