PLIKTMAT FØRST - så førjulskos!

Stuper du sidelengs inn i juleferien og ligger avstumpet kvelden før kvelden og tenker: «hva eller hvem har jeg glemt?»  For mange er Desember et mareritt i tiden før jul, men når klokkene endelig ringer julen inn - skal det krampekoses og da kan det lett gå over styr når alt vi har kjøpt inn skal fortæres.FORTVIL IKKE - det finnes små enkle grep du kan gjøre for å få en fredelig jul og en bra start på 2019 uten panikk! 

Balanse?

En venn av meg sa en gang: "jeg blir nesten provosert av ordet balanse og alle som skal oppnå balanse, det er jo umulig å være helt i balanse!" 

Han hadde jo på sett og vis rett i det, men hvis man aldri tillater seg å kjenne etter eller ta opp en status på hvor avvikene i hverdagen eller livet sitt er, så får man kanskje ikke med seg de periodene eller øyeblikkene når man føler seg mer balansert ...eller i flyt om du vil. 

IMG_4326.jpg#asset:97

Fyll egget med VERDI, nærvær og TID

IMG_4527.jpg#asset:76


Har du lagt merke til hvordan øyeblikk blir ekstra sterke når du er veldig tilstede i det du gjør ? 

Eller når en samtale blir så spennende at du glemmer tid og sted ? 

Dette kaller jeg for livsforlengende øyeblikk og det snedige er at øyeblikkene er der veldig ofte, men kanskje ikke hodet.  Påsken er en ekstra fin arena for å skape livsforlengende øyeblikk - og alt du trenger å gjøre er Å VÆRE TILSTEDE. 

Gi slipp så nye ting kan slippe til - i universet av "sannheter!"

Mindfullness University Health ServiceMindfullness University Health Service

Tenker du noen ganger at du sliter med å gi slipp ? 

Har du lagt merke til at vi mennesker har en tendens til å la tanker og hendelser hope seg opp inni hodene og kroppen våre, på samme måte som en hamster stapper mat inni munnen til hode er dobbelt så stort. Hva er grunnen til at vi lagrer på denne måten, for det er jo ikke utelukkende positivt alt vi gjemmer på, det er vel heller motsatt, ikke sant ? 

2018 - Frekk, Fri og myndig GODT NYTT ÅR !

Fra 17 til 18 i alder er vi gjerne litt mer frekk, fri og myndig. Det åpner opp for større muligheter i livet og vi kan selv bestemme hvordan vi skal ha det. Større myndighet betyr også større ansvar, men tar vi ansvaret like seriøst ? 

Snart tikker 2018 inn, full av muligheter der du kan ta "frekke" valg og i stor grad bestemme hvordan året ditt skal bli. 

Refleksjoner over det som har vært er bra for valg av hva som skal bli og hva som skal vekk. 

Nyere innlegg Eldre innlegg

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.