Kvinner og menn som blir sprø av frø i brød !

Kjære alle ( menn ) som blir helt sprø av frø i brød !

Jeg har nettopp stått på Coop Mega i Alta og møtt utrolig mange hyggelige finnmarkinger. Jeg digger jo å reise til dette Fylke og idag la jeg merke til noe underlig. Det kan være tilfeldig og her skal jeg være forsiktig med å generalisere, men ca annenhver mann som kom forbi der jeg sto sa: » Nei, æ spis ikke fuglefrø ! » med skikkelig finnmarkstrøkk på fnøsinga. Jeg måtte le inni meg, da det hele minte meg litt om min egen far som også har litt av denne innstillingen til alt som er noe annerledes en kneipp og kanskje ett hakke sunnere alternativ. Men selv om de ikke var særlig glad i fuglemat så er det ingen tvil om at de er glade i konene sine, for alle kjøpte med EQU brød til kona  ( med litt småangst for å få kjeft, siden alle konene i Alta baker brød selv ).

FRØENE gjør dette for deg : 

  • God kilde til sunne fettsyrer
  • Proteinkilde
  • Fiber
  • kilde til kalsium, jern, magnesium, ulike b. vitaminer og Omega 3 og 6
  • Chia er spesielt rike på essensielle aminosyrer ( altså proteinrik ) og omega 3

Og på grunn av at de er så rike på alt dette er de også med å regulere blodsukkert slik at brødene blir bedre balansert og gir mer langvarig energi !

Hør Barske finnmarksmenn …og andre menn som hater frø :

DETTE ER muskelmat som vil få musklene større og magene mindre, smilet bredere og futt i stjerten ;)

– det er derfor fuglene spiser det så de kan fly dit de vil !

EQU hilsen

Ann-Christin

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.