2018 - Frekk, Fri og myndig GODT NYTT ÅR !

Fra 17 til 18 i alder er vi gjerne litt mer frekk, fri og myndig. Det åpner opp for større muligheter i livet og vi kan selv bestemme hvordan vi skal ha det. Større myndighet betyr også større ansvar, men tar vi ansvaret like seriøst ? 

Snart tikker 2018 inn, full av muligheter der du kan ta "frekke" valg og i stor grad bestemme hvordan året ditt skal bli. 

Refleksjoner over det som har vært er bra for valg av hva som skal bli og hva som skal vekk. 

Img 3049

2017 du har gitt god læring og næring for vekst og utvikling. Ett hvert år har opp og nedturer, hardt arbeid og gode opplevelser, men når jeg nå reflekterer over hva jeg sitter igjen med etter dette året ? Så slår det meg at året har vært preget av tålmodighet, fokus og bevisste prioriteringer.

Jeg har tillatt meg å være litt i nedturene, for å forstå hvordan jeg enklere kan komme opp. Så funnet fokus og tålmodighet til sakte å komme på rett kurs igjen. Jeg har prioritert å ta ned tempoet og være mer tilstede i arbeidsoppgavene slik at jeg holder oversikten, iallefall det meste av tiden. Og når det har glidd ut, har jeg tillatt meg kaos for en stund og tatt en ting av gangen. En klok venn av meg sier alltid; "Gå sakte så får du oversikt !" 

En annen viktig lærdom for meg har vært fokuset på å priorietere livsforlengende øyeblikk som gir næring til kropp og hodet. Du vet de gangene når du føler at helgen har vart minst en uke fordi du har hatt så uttallige mange gode opplevelser ...eller de timene du nøt så inderlig at de sitter i kroppen i dagesvis. Disse øyeblikkene gjør året lengere og er de vi virkelig husker når vi ser tilbake, ikke sant ? 

For EQU sin del har året vært preget av arbeid i kulissene for å få produksjon, logistikk, design, konsept og presentasjon på plass. Når året tikker inn kan vi endelig ha fullt fokus på å dele kunnskap og erfaringer. Slik at du kan ta bevisste valg som gir deg en mer helhetlig og balansert livsstil og hverdag. 

Vi vil ha EQU produktene enda mer tilgjengelig slik at flere får tilgang til næringsrike brød og briks. Derfor kommer vi også dette året ut med frosne EQU produkter.

 Vi reiser på livsforlengende tur til Spania denne våren og du kan bli med oss for å trene og lære mer om helhetlig og balansert livsstil. 

Vi holder foredrag og kurs til bedrifter og fortsetter med veiledning individuelt. 

Vi gleder oss til å bidra til at flere får en friskere hverdag gjennom mer balanserte valg og mindre hverdagstrøkk. 

15.Januar kl 1800 holder vi første foredrag om EQU - en helhetlig og balansert livsstil i Tromsø. 

Ha ett helhetlig og balansert GODT Nyttår ! 

AC 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.