One diet fits nobody!

"One size fits all» konseptet passer egentlig ingen. Og det samme gjelder i stor grad også når det kommer til dietter og mange livsstilskonsepter.

Mineraler er like viktig som vitaminer

Drikker du melk for å unngå at beina blir porøse seinere? Dette fokuset alene er ikke nok, fordi opptak av kalsium henger sammen med hvilke andre mineraler du får i deg. Så la oss ta et titt inn i mineralverden. 

Ha en god plan!

Det bør ikke komme som en overraskelse at vi må spise hver dag...så nøkkelen til et godt kosthold ligger i planleggingen. 

Næringsinnhold - hva skal du se etter?

Er du en av dem som leser nitidig bakpå innholdsfortegnelsen, enten etter kaloriinnhold, fett eller karbohydratinnhold? Er du like nøye med å tenke på balansen mellom næringsstoffene og se på helheten i ditt totale kosthold. 

Og hvordan er denne sammenhengen med resten av livsstilen din?  

Nytt år - nye tanker?

Nyttårsforsetter eller nyttårsfrustrasjoner? 

Nytt år betyr ikke nødvendigvis nye tanker. Manges nyttårsforsetter handler om endring av vaner, men går det egentlig an å skape en ny vane med en gammel tanke? 

Istedenfor å gå i samme fella som ifjor og årene før...og til slutt holde på å rive av seg håret i fortvilelse over at du ALDRI klarer å gjennomføre det du hadde tenkt. Her kommer noen nye ideer så du kan beholde sinnet ..og håret i HELE det nye året! 

Eldre innlegg

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.