Ha en god plan!

Det bør ikke komme som en overraskelse at vi må spise hver dag...så nøkkelen til et godt kosthold ligger i planleggingen. 

Næringsinnhold - hva skal du se etter?

Er du en av dem som leser nitidig bakpå innholdsfortegnelsen, enten etter kaloriinnhold, fett eller karbohydratinnhold? Er du like nøye med å tenke på balansen mellom næringsstoffene og se på helheten i ditt totale kosthold. 

Og hvordan er denne sammenhengen med resten av livsstilen din?  

Nytt år - nye tanker?

Nyttårsforsetter eller nyttårsfrustrasjoner? 

Nytt år betyr ikke nødvendigvis nye tanker. Manges nyttårsforsetter handler om endring av vaner, men går det egentlig an å skape en ny vane med en gammel tanke? 

Istedenfor å gå i samme fella som ifjor og årene før...og til slutt holde på å rive av seg håret i fortvilelse over at du ALDRI klarer å gjennomføre det du hadde tenkt. Her kommer noen nye ideer så du kan beholde sinnet ..og håret i HELE det nye året! 

PLIKTMAT FØRST - så førjulskos!

Stuper du sidelengs inn i juleferien og ligger avstumpet kvelden før kvelden og tenker: «hva eller hvem har jeg glemt?»  For mange er Desember et mareritt i tiden før jul, men når klokkene endelig ringer julen inn - skal det krampekoses og da kan det lett gå over styr når alt vi har kjøpt inn skal fortæres.FORTVIL IKKE - det finnes små enkle grep du kan gjøre for å få en fredelig jul og en bra start på 2019 uten panikk! 

Balanse?

En venn av meg sa en gang: "jeg blir nesten provosert av ordet balanse og alle som skal oppnå balanse, det er jo umulig å være helt i balanse!" 

Han hadde jo på sett og vis rett i det, men hvis man aldri tillater seg å kjenne etter eller ta opp en status på hvor avvikene i hverdagen eller livet sitt er, så får man kanskje ikke med seg de periodene eller øyeblikkene når man føler seg mer balansert ...eller i flyt om du vil. 

IMG_4326.jpg#asset:97

Eldre innlegg

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilsendt siste nytt fra EQU på e-post.